CAT ES EN FR DE RU CH

Lloret de Mar

€ $ ¥ £
logo Telf.

HOME > LANDINGS

rent DE apartment A Caldes de Malavella

LA CASA DASHAUS és una empresa immobiliària especialitzada en la rent de apartment a Caldes de Malavella amb més de 12 anys d'experiència.

A LA CASA DASHAUS assegurem professionalitat, tracte personalitzat i claredat en tots els nostres serveis i concretament en la rent de apartment a Caldes de Malavella.

A LA CASA DASHAUS no només busquem rent de apartment a Caldes de Malavella sinó que també ens preocupem de la restauració i conservació d'aquests apartment de Caldes de Malavella.
Ens ocupem de la gestió de principi a fi, per tal que la rent de apartment a Caldes de Malavella sigui el més còmode i segura per als nostres clients.

Parlem directament amb els nostres clients i, el més important, els escoltem, per entendre les seves necessitats en la rent de apartment a Caldes de Malavella. Els facilitem tot tipus d'informació i assessorament:

  • diferents modalitats de contractes especificant clarament quines obligacions implica cada un
  • hipoteques
  • possibilitats d'inversió
  • reformes
  • construcció
  • ...

Si està interessat en la rent de apartment a Caldes de Malavella, no dubti a contactar amb nosaltres. Ho pot fer trucant al 972 342 815.

L'equip de la Casa - Das Haus Real Estate es posarà en contacte amb vostè en un plaç de 24/48 hores, per donar-li un servei de qualitat i confiança i ajudar-lo en tot el procés de rent de apartment a Caldes de Malavella.

SALES RENTALS
Read other comments